میزان نور و رنگ به کار رفته در رستوران از عواملی هستند که می توانند علاوه بر جذب مشتری، بر روی زمان ماندن مشتری در رستوران نیز تاثیرگذار باشند.
از آنجا که سایههای تیره رنگ قرمز، نارنجی گرم و قهوهای باعث افزایش اشتهای مشتری میشود و منجر به سفارشات بیشتر میشود، تیم متخصص ما در زمینه ی طراحی دکوراسیون رستوران، در پروژه ی طراحی داخلی رستوران خانم کمالی از ترکیب رنگ سفید و طیف قهوه ای استفاده کرده اند. رنگ قهوه ای حسی دنج و صمیمی ایجاد می کند. استفاده از گل ها و گیاهان طبیعی نیز موجب القای حس آرامش به مشتریان می شود.
وجود کتابخانه در رستوران نیز ایده ای بود که برای مشتریان علاقه مند به کتاب می تواند بسیار جذاب باشد.
مدت زمان سپری شده برای این پروژه 2 ماه بوده است.(از تیر ماه 97 تا شهریور 97)